Traži

Ječam

Ječam

Champs à renseigner
Texte
 
 
Svake sezone ugovaranja pokušavamo unijeti poboljšanja kroz naš kooperantski odnos s proizvođačima. Nude se nove sorte, nove tehnologije proizvodnje i što je najvažnije, cijena se prilagođava stanju na tržištu.
Prilikom predaje ječma iz svake prikolice uzima se službeni uzorak na temelju kojeg se određuje kvaliteta ječma (vlaga, proteini, primjese, kalibracija).
Champs à renseigner
Image standard
Malting barley seeds

Pivarski ječam

Champs à renseigner
Texte

Proizvodnja pivarskog ječma čini srce kooperativnog djelovanja našeg poduzeća. Tradicija je to koja traje više od dvadeset godina.

Sortiment pivarskog ječma u proizvodnji usklađuje se s potrebama pivarske industrije.

U programu ugovaranja nalaze se sorte ozimog i jarog pivarskog ječma, a proizvedena roba isporučuje se tvornici slada Slavonija slad u Novoj Gradiški.

Ozimi ječam

Image lien
Tristan
Image lien 2
Casanova
Image lien 3
Monroe

Fakultativni ječam

Image lien
RGT Planet
Image lien 2
Laureate
Image lien 3
Traveler

Stočni ječam

Champs à renseigner
Citation

Ječam je jedna od glavnih sirovina u industriji stočne hrane. Poznat je po svojim višestrukim prednostima kao štu visok sadržaj proteina i odličan izvor energije. U našoj ponudi možete pronaći dvije visokoprinosne sorte stočnog ječma - Etincel & Vertti. Ovi ozimi šestoredni ječmovi odlikuju se dobrim sadržajem proteina i dobrom hranjivom vrijednosti, te odličnom tolerancijom na biljna oboljenja.

Image lien
Etincel
Image lien 2
Vertti

Katalog ječma i pšenice

Champs à renseigner