Slider
Politika privatnosti

Traži

Politika privatnosti

1. Kontrolor i primatelji osobnih podataka

Champs à renseigner
Texte

Ovim putem Vas obavještavamo da Vaše osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici i općenito gledano u kontekstu poslovnog odnosa koji imate s našom tvrtkom, obrađuje Axereal – Kralja Petra Svačića 17, 35 400 Nova Gradiška. 

Prikupljene osobne podatke Axereal planira obraditi. Osobni će podaci biti dostupni i našem komercijalno-tehnološkom timu, u svrhu poboljšanja kvalitete pružanja usluga. 

2. Svrha prikupljanja osobnih podataka

Champs à renseigner
Texte

Ako su neki od vaših osobnih podataka potrebni da bismo izvršili ugovor u kojem ste vi ili vaša tvrtka, ili da bismo ispunili zakonsku obvezu, o tome ćemo Vas obavijestiti u trenutku prikupljanja.

Vaši osobni podaci koristit će se na različite načine, ovisno o razlogu zbog kojeg ste stupili u kontakt s našom tvrtkom:

• Za potrebe izvršenja Vašeg ugovora ili ugovora sklopljenog od strane tvrtke koju predstavljate (izvršenje obveza, fakturiranje, nadzor izvršenja ugovora, isporuke, postprodajne usluge i potraživanja, upravljanje karticom kupca, praćenje duga, organizacija natjecanja, lutrije ili bilo koje promotivne akcije na temelju vašeg sudjelovanja);

• Kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora (upravljanje prijavama kandidata, zahtjev za podacima o našoj grupi ili sastavljanje procjena);

• Izvršavanje naših pravnih, računovodstvenih i poreznih obveza;

Vaši će se podaci također koristiti, osim ako ne prigovorite, kako bismo zadovoljili naše potrebe za provođenjem ispitivanja zadovoljstva, analizom potreba, poboljšanjem kvalitete naših usluga putem boljeg poznavanja kupaca, kao i u komercijalne svrhe, u okvirima Vaših interesa i prava.

3. Prava osobe od koje se prikupljaju podaci

Champs à renseigner
Texte

Podsjećamo da imate pravo pristupati, ispravljati bilo koje netočne podatke koji se tiču ​​Vas i, u slučajevima definiranim uredbom, prigovarati, prikupljati određene podatke ili ograničavati obradu ili tražiti prijenosnost za prijenos trećoj strani, ali i definirati sudbinu Vaših podataka nakon Vaše smrti.

U slučaju da želite iskoristiti svoja prava, pišite na sljedeću adresu – Kralja Petra Svačića 17, 35 400 Nova Gradiška. Uz zahtjev priložite odgovarajući prateći dokument kao dokaz osobnog identiteta. Svoj zahtjev možete poslati i na sljedeću adresu e-pošte: dpo@axereal.com.

4. Zadržavanje osobnih podataka

Champs à renseigner
Texte

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni sve dok se koriste za gore navedene svrhe, odnsono u trajanju kako je navedeno:

Izvršenje ugovora

3 godine nakon završetka poslovne suradnje

Bolje poznavanje klijenata, izravni marketing

3 godine od posljednjeg kontakta

Zapošljavanje

2 godine od  posljednjeg kontakta s kandidatom

Pravne operacije

3 godine nakon datuma prikupljanja podataka ili prvog kontakta

Program lojalnosti (ankete o zadovoljstvu, postupci za žalbe i post prodajne usluge)

Tijekom trajanja poslovne suradnje

Praćenje odnosa s klijentom(studije,ankete, testiranje proizvoda)

Tijekom trajanja poslovne suradnje

Anketiranje klijenata

Tijekom trajanja poslovne suradnje

Zadržavanje liste osoba u svrhu direktnog marketinga

3 godine nakon pravljenja popisa

Upravljanje klijentom

3 years following the date of collection of the data or the first contact originated with the prospect

Upravljanje delinkvencijom, predstečajnim postupkom i sudskim postupkom

Predstečajni postupak: do postizanja mirne nagodbe ili propusta, do propisivanja pravnog postupka

Sudski postupak: do iscrpljivanja pravnih sredstava

Korištenje kolačića

13 mjeseci


Na kraju ovih razdoblja Vaši će se osobni podaci izbrisati iz aktivnih baza podataka i, ako je potrebno, arhivirati u razdoblju koje ne prelazi zakonom propisana ograničenja ili primjenjive obveze arhiviranja. Nakon što ti rokovi isteknu, osobni podaci bit će uništeni.

5.Obraćanje službi za zaštitu podataka

Champs à renseigner
Texte

Za sve dodatne informacije ili poteškoće u vezi s obradom vaših podataka, možete kontaktirati našu službu za zaštitu podataka (DPO) na sljedeću adresu: dpo@axereal.com.