Our services
Siguran partner,
za sigurnu proizvodnju i napredak

Traži

Naše usluge

Trgovina žitaricama

Champs à renseigner
Image standard
žetva_complice
Champs à renseigner
Texte

Na početku su komercijalne aktivnosti bile fokusirane na ekskluzivnoj trgovini pivarskim ječmom, ali od tada aktivnosti su se proširile i spektar proizvoda se značajno povećao. U ovom trenutku, Axereal u Hrvatskoj u svojoj ponudi ima sve ratarske kulture.

Axereal Croatia trguje, vrši otkup i izvoz pšenice, kukuruza, pivarskog i stočnog ječma, soje, suncokreta i uljane repice.

Axereal Croatia ulaže u svaki dio logističkog lanca od skladišta do opreme za utovar čime pokazuje da ima dugoročne planove i da je sigurnog partner.

Naši komercijalni timovi uspostavljaju  vezu između naših poljoprivrednika i međunarodne trgovine u cilju zadovoljenja potreba naših klijenata. Dugoročni odnosi koje gradimo s našim proizvođačima u Francuskoj i diljem svijeta temelj su naše strategije. 

Izvoz

Champs à renseigner
Citation
 

Najznačajnije izvozne destinacije nalaze se unutar Europske Unije. Najviše se izvozi u Italiju i  Francusku. Poljoprivredni proizvodi ekološke proizvodnje najčešće se izvoze u Austriju i Njemačku.

Champs à renseigner
Image standard
Export of grains

Dorada i umnažanje sjemena

Champs à renseigner
Texte
Optički_prečistač

 

Otkupna mjesta

Image lien
Nova Gradiska
Image lien
Nustar
Image lien 2
skladište_3

Agronomska podrška

Champs à renseigner
Texte
Kombinirajući znanja različitih profesija, inovacije, istraživanja i selekciju, Axereal na hrvatska polja donosi sortiment glavnih ratarskih kultura koji provjereno daje najbolje rezultate.
Cilj je ponuditi svakom poljoprivredniku - bilo da se koristi konvencionalnim ili ekološkim uzgojem – visokoprinosne sorte sa kvalitetnim svojstvima koje odgovaraju našim agro-klimatskim uvjetima .To je osnova za učinkovitu, produktivnu i održivu poljoprivredu.
Axerealov tim stručnjaka obilazi usjeve i daje stručnu podršku poljoprivrednim proizvođačima u cilju poboljšanja kvalitete i stvaranja dodatne vrijednosti.
Champs à renseigner
Image standard
Agro consultancy

Organizacija ekološke proizvodnje

Image
Organic production
Titre gras
Axereal Croatia ulaže u stvaranje i razvoj ekološke proizvodnje
Titre light
Saznajte više o ekološkoj proizvodnji pšenice i ječma