Group
Lokalna i međunarodna
implementacija

Traži

Grupa

O nama

Champs à renseigner
Texte

 

Axereal je vodeća Poljoprivredno-prehrambena kooperacija prisutna u Francuskoj i u svijetu, specijalizirana za otkup žitarica i za preradu žitarica namijenjenih tržištu slada, mlinarstva i stočne hrane.

Axereal otkupljuje i valorizira 4,5 milijuna tona žita, okuplja 11 000 poljoprivrednika i gotovo 4 000 zaposlenih i ostvaruje promet od oko 5 milijarde eura.

Champs à renseigner
Image standard
Who we are

Akter poljoprivredne i prehrambene tranzicije

Champs à renseigner
Texte

Naša misija: dodati vrijednost poljoprivrednoj proizvodnji poljoprivrednika iz naše regije razvojem održivih i konkurentnih industrija i stvaranjem vrijednosti u čitavom poljoprivredno-prehrambenom lancu, od proizvođača do potrošača.

Naša ambicija: doprinijeti razvoju kvalitetne opskrbe hranom, pozicionirajući se kao glavni igrač u poljoprivrednoj tranziciji

Axereal svoju poljoprivrednu djelatnost razvija u srcu jedne od glavnih europskih regija za proizvodnju žitarica. Teritorij pokriva 16 odsjeka. 

Lokacije grupe

Champs à renseigner

Model grupe

Champs à renseigner
Texte

CR CRStojimo čvrsto na put prema održivom rastu, Axereal je predaniji više nego ikad, služiti svojim poljoprivrednicima, kupcima i potrošačima.

Unatoč brojnim poteškoćama s kojima smo se suočili tijekom protekle godine (krize uzrokovane koronavirusom i izazovnih vremenskih prilika), zadružni model nastavlja pokazivati svoju iznimnu važnost.

Strategija

Champs à renseigner
Texte

Godišnje video izvješće strategije Grupe (na engleskom)

Vidéo
Texte

Download the Axéréal Group leaflet: HERE