axereal_croatia
Razvoj i selekcija sorti prikladnih
našim agro-klimatskim uvjetima
Slider_2
Razvoj i selekcija sorti prikladnih
našim agro-klimatskim uvjetima

Traži

Hrvatska

O nama – Axereal Croatia

Champs à renseigner
Texte

Axereal je ustrojen kako bi se zadovoljile potrebe hrvatskih poljoprivrednika za kvalitetnim sjemenom i sigurnim tržištem za proizvedene sirovine. Axereal Croatia osnovan je 2015. godine kako bi se osnažio postojeći komercijalno tehnološki tim i proširila prodaja kvalitetnog certificiranog sjemena visokoprinosnih sorti.

Proizvodnja pivarskog ječma je ono po čemu je Axereal poznat u svijetu, a tako i u Hrvatskoj. Ugovaramo proizvodnju pivarskog ječma u cijeloj hrvatskoj za potrebe tvornice slada Slavonija slad u Novoj Gradiški. Vrhunski slad od samo najboljih sirovina tada se plasira u domaće i inozemne pivovare.

Proizvodna aktivnost Axereala u Hrvatskoj sastoji se od proizvodnje sljedećih kultura: pšenice, pivarskog ječma, stočnog ječma, soje, kukuruza, uljane repice i suncokreta.

Axereal raspolaže gustom mrežom otkupnih mjesta u Hrvatskoj koja omogućuje brzu i preciznu raspodjelu u blizini proizvodnih područja.

Champs à renseigner
Image standard
axereal-croatia
Image lien
Our products
Image lien 2
our_services

Postrojenje za umnažanje i doradu sjemena

Image
our_seed_multiplication_farm
Titre gras
Sa sjedištem u Novoj Gradiški,
Titre light
zavirite u povijest i aktivnosti našeg pogona za doradu sjemena

Axereal Srednja Europa

Champs à renseigner
Texte

Axereal Centralna Europa osnovan je 2015. godine uslijed razvoja Axereala na tom području. Obuhvaća 6 država: Hrvatsku, Mađarsku, Srbiju, Rumunjsku, Bugarsku i Slovačku.

S uredima u svakoj zemlji, pogonom za umnažanje sjemena, te silosima u Hrvatskoj, Mađarskoj i Srbiji, Axereal je dobro uspostavljen na lokalnom teritoriju. Kako bi zadovoljio potrebe europskog tržišta žitarica, Axereal sudjeluje u cijelom lancu žitarica, od odabira i proizvodnje sjemena do prodaje žitarica.

Naše aktivnosti temelje se na potrebama kupaca i usklađene su s našom proizvodnjom kako bismo ponudili odgovarajuće sjeme i druge proizvode. Uzimajući u obzir pedo-klimatske karakteristike i rezultate lokalnog testiranja, svaka zemlja Centralne Europe prodaje određeno sjeme kako bi partnerima osigurala visok stupanj kvalitete i visoke prinose.

 

Image standard
Map
Champs à renseigner
Texte

Serbia           Hungary            Axereal Bulgaria
 

logo          Slovakia