Traži
Postrni usjev
Nakon žetve ječma, koja u našim krajevima obično počinje oko sredine lipnja, imamo oko tri mjeseca da pripremimo tlo za sljedeći usjev. U tom razdoblju tlo ostaje nepokriveno i često obraslo korovom. Donosimo nekoliko savjeta za uspješnu postprodukciju u uzgoju soje.
Zelena gnojidba
Smjesa za zelenu gnojidbu sije se nakon žetve ozimih kultura i odličan je međuusjev za slijedeću kulturu. Novo u našoj ponudi su 4 smjese namijenjene za poboljšanje strukture i kvalitete tla:
Tehnologija proizvodnje pivarskog ječma
Organizacija proizvodnje pivarskog ječma za potrebe naše sladare u Novoj Gradiški pokazatelj je uspješnog poslovnog modela u cilju zadovoljstva naših proizvođača. Uvjeti ugovaranja proizvodnje pivarskog ječam poznati su prilikom sklapanja ugovora. Na temelju kooperantskog ugovora, svojim kooperantima osiguravamo::