Cadavica

Traži

Nova Gradiška

Nova Gradiška

Champs à renseigner
Texte

Nova Gradiška se nalazi u Brodsko-posavskoj županiji. Smještena je u središtu različitih prometnih pravaca. Ima lak pristup Srbiji, Mađarskoj, Sloveniji i Austriji. Strateška povezanost lokacije sa susjednim zemljama čini Novu Gradišku odličnom skladišnom lokacijom za naše partnere.

Axereal u Novoj Gradiški se nalazi na dvije lokacije. Prva lokacija se sastoji od natkrivenog podnog skladišta kapaciteta 1 000 tona koji služi za skladištenje visokokvalitetnog sjemena. Pored postojećeg skladišnog prostora, u izgradnji je novi. U sklopu ove radne jedinice nalazi se i mehaničarska radiona za otklanjanje kvarova na poljoprivrednim strojevima. Proizvodna aktivnost u Novoj Gradiški organizirana je na 500 hektara zemlje. Drugu lokaciju čine metalni silosi skladišnog kapaciteta 5 000 tona i 2 natkrivena podna skladišta kapaciteta 3 000 tona svaki. Ovdje su pohranjena gnojiva, sjemena i pakirana sjemena namjenjena prodaji.

U blizini Nove Gradiške, Axereal možemo pronaći na još dvije lokacije:

Axereal u Okučanima se sastoji od natkrivenog podnog skladišta ukupnog kapaciteta 6 000 tona. Ovisno o sezoni, u ovom skladišnom prostoru pohranjuje se  pšenica ili soja Proizvodna aktivnost ove radne jedinice je organizirana na 950 hektara zemlje.

Axereal u Vrbju se sastoji od natkrivenog podnog skladišta kapaciteta 1 500 tona. Radna jedinica je podjeljena na dva dijela: prvi dio se nalazi u Vrbju i predstavlja skladišni prostor za sjemena, drugi dio smješten je u starom Petrovom Selu i služi za skladištenje gnojiva. U sklopu radne jedinice Vrbje nalazi se i pista duljine 650 metara koja služi za utovar robe u silobag. Proizvodna djelatnost organizirana je na 1 200 hektara zemlje.

Kontakt

Champs à renseigner
Texte

Radna jedinica Nova Gradiška:

Josip Marošević: +385 98 98 36 727

Radna jedinica Okučani:

Alan Alešković + 385 98 98 36 734

Radna jedinica Vrbje:

Ivan Junašević + 385 98 98 36 732

Champs à renseigner
Texte